Livslängd

/ Permalink / 0
Det håller minst 4 månader, men sen börjar utväxten bli rätt lång så då rekomenderar jag att man sätter om det och flyttar upp håret. Att återanvända håret och byta ut fästerna!

Håret, kan om du sköter det väl användas i 2 år. Ett löshår får inte näring från rötterna som ett riktigt hår, därför är det viktigt att göra inpackning engång i veckan helst. Men undvik att lägga på fästerna.

Sen om du plattar/fönar håret så rekomnederas att använda produkter med värmeskydd. För att fästerna ska inte bli porösa så får man ej ha hårspray på dom och blåsa direkt på dom med hårblås.
 

Håren

Shopping / Permalink / 0
Beställ alltid en hårkvalité som passar dina krav på en hårförlängning och hårtyp.

Indiskt hår: brukar vanligvis hålla längst. topklasshår som är något tjockare och naturligt luftigt. Ett Indiskt hår är oftast inte silkeslent som till exempel "Euro style-hår" eller "Europeiskt hår" men håller desto längre och tål mer styling och slitande faktorer. Indiskt hår passar en normal/tjock hårtyp.


Europeiskt hår är det hår du ska välja om du vill ha tunna strån i ditt löshår. Det är en aning mer svårtskött då det klassas som ett "fint" hår men håller sig, o andra sidan, mycket finare under sin livslängd än andra hår. 

Europeiskt hår är det mäst exlusiva hår du kan finna på marknaden men behöver extra omvårdnad för att visa sin fulla styrka. Det bör med andra ord behandlas som ett fint hår och slits en aning snabbare.
Ett europeiskt hår är ett hår som endast innehåller de allra bästa och finaste stråna från en donator och de är lätta och glansigare.Att köpa löshår onlineLiknande inlägg

Greathairextensions

/ billighårförlängning, billigt hårförlängning stockholm, billigt löshår, fakta om löshår / Permalink / 0
t 40 cm:s hår. Ca 80 slingor.

k
Den här kunden hade tunt hår innan och axellångt.

Den här kunden har olika färger, 125 slingor 


Till top