Fint sommarsvall

Allmänt / Permalink / 0

Blev verkligen nöjd med denna förlängning med Miqroringar! Det är hela 150 slingor hår i denna förlängning! Ibland är det den mängden som krävs, vilket är ganska så ovanligt...vilket sommarsvall!

Så undviker du att få slitet hår av hårförlängningaraa

/ bortagning av löshår stockholm, bra kvalitetslöshår, fakta om löshår, hur sköter man sitt löshår, löshår stockholm, slitet hår av löshår / Permalink / 0
Ni har säkert hört att många säger, neeeej börja inte med hårförlängningar det sliter så mycket. Jag säger tvärtom att det inte gör det om man gör det på rätt sätt, iaf minimalt att det knappt märks. Men även värmevärktyg sliter, det är något man får vara medveten om.
 
Att använda klipps lite då och då för den som inte söker en permanent hårförläninging brukar inte slita, ofta blir man ofta van med det långa/fylligare svallet och något som var tänkt som en "partylösning för fint hår" går ofta över till att man använder det varje dag. Det är där slitaget börjar, och det är då man bör överväga att göra en mer permanet lösning. För klipps är av metall och sliter att tas in och ur, värsta är när du till och med sover med det...samma ställe varje dag och över ett paket det tunnar ur ditt hår tillslut. Därför jag anser att klipps är ingen helhetslösning,
 
Helhetslösning, vad bör man tänka på vid val av keratinwax hårförlängning.
 
Överdrivet billigt löshår är oftast lika med skit, har du tunna finna hårstrån bör du inte ta hårkvalité i för grov struktur. Alla hår du köper bör vara av remy, annars blir det bara trasselbolll tillslut.
 
Största anledningen till att man får slitet hår efter en keratinwaxhårförlängning är att man köpt ett hår med "skitwax", ofta är det gult, det klibbar när det blir varmt, eller så är det bara stenhårt och troligvis utblandat med något form av industilim. Många löshår, eller dom flesta löshår har fästen av sämre vax och det är när det ska tas ur som det sliter på ditt hår. Varför vissa löshår är dyra och vissa är biligare även fast det är samma löshår är att bra vax kostar mer. Ett löshår bör du ej ta ur själv för det sliter även då det blir fel vinkel ofta när det tas ut. Använd alltid remover och removertång, ett måste.
 
Andra andleningen till att man får tunnare slitet hår efter sin förlänginngen är att löshåret är så dålig kvalité att du måste hålla på och borsta det hela tiden, det gör att det dras onödigt i hårbotten. Man ska aldrig ha ett löshår i dålig kvalité för då får du räkna med att du rycker ut strån från huvudet när du reder ur trassel. Man känner det inte men det märks när håret är väck.
 
Det bästa du kan göra är att köp hår med godkvalité och med ett bra keratinvax samt ta ej ur ditt lörhår själv. Mellan varje urtagning bör du toppa igenom ditt hår samt köra några rejäla inpackningar.
 
En trend jag har märkt är att folk har tröttnat på skithår, det är kvalité man vill ha...men det är en djungel att hitta. Jag erbjuder alla mina kunder europiskt hår med små fina vaxfästen. 
Gult keratinvax, nej tack, sitter dåligt, kladdar och svårt att få ur...
 

Liknande inlägg

"glorious löshår" vs vanliga miqroringar

/ billigt hårförlängning, fakta om löshår, glorious löshår, hårförlängningsblogg, loophair, löshår stockholm, miqroringar / Permalink / 0
Glorious löshår, jag har gjort några hårförlängingar med detta löshår, men  vad tycker jag är skillnaden mot vanliga traditionell miqroringsmetod?
 
Det är många som går till salonger och betalar dyra pengar för denna förlängning (du kan ej köpa detta som privatperson), denna metod innebär färdiga löshårslingor med ett miqroringsfäste med keratin i som skyddar håret. Dettafästes med en tång, det påminner välldigt mycket om loophair metoden. Lite mer hållfast och diskret. Genom att sedan öppna fästet med en tång kan du flytta upp håret, säljargumentet, det blir prisvärt i slutändan!
 
Enligt mig är denna metod överdyrt även fast det går att återanvända lätt genom att man flyttar upp dom. Men det kan man egenligen göra med vilken hårförlängning som helst om man tar sig tid och skött sitt hår bra.
I ärlighetens namn så tycker jag inte denna metod är värt pengarna, för den fungerar inte på alla, fast vilken metod gör det egenligen?
 
Första gången man använder denna metod sitter den oftast bra på kunden men det skyddande keratinet på insidan försvinner med tiden. 
Jag kommer ihåg när vanliga miqroringar kom för bra många år sedan, då tänkte jag aldrig i livet att jag har metalfästen på mitt sköra hår, lite så blir det med tiden med just Glorius löshår ner keratatinen börjar försvinna. Nja, enligt mig är det bäst att använda denna metod utan att återanvända. Denna metod passar även bäst dom som har tät hårväxt i hårbotten och kan på så vis bära upp tyngden av en slinga då det ej går att få in så stora mänder av kundens egna hår. Fästerna är helt enkelt aningen försmå för vissa personer som har tunnt hår i hårbotten, som dom kan ha fått från allt från dåliga hårförläningar eller andra orsaker. 
 
Senaste på marknaden inom miqroringar är "miqroringar med silikon i", jag har gjort många med den metoden och jag tycker att den verkar vara väldigt skonsam. För varje gång du återanvänder dina stickhair så byter man ut ringarna, känns mycket bättre att ha nya fräscha varje gång. Många säger att "det är ju silikon ringarna är inte det skadligt för håret?" Nej det är verkligen inget jag har upplevt, tillskillnad från fästen från ovannämda så är det inget som sipprar ur med tiden utan silikonen är på sin plats och skyddar håret mot metallen. Det är suveränt enligt mig, och på kunder som haft väldigt urtunnat hår av olika orsaker har jag sett att håret börjat växa tillbaka. Silikon finns ju i i implantat och dylikt, tror därför det inte det är så vidare skadligt för håret, det är mer hållbart.
 
Tror dock att i framtiden kommer säkert ännu mer skonsamma metoder med en kombination av "loophair, glorius och miqroringar i med silikon i. Tänkte mig nått form av klicksystem i skonsamt plast med nått mjukt invändigt...i dont know. 
 
 
 
Till top