Så undviker du att få slitet hår av hårförlängningaraa

/ bortagning av löshår stockholm, bra kvalitetslöshår, fakta om löshår, hur sköter man sitt löshår, löshår stockholm, slitet hår av löshår / Permalink / 0
Ni har säkert hört att många säger, neeeej börja inte med hårförlängningar det sliter så mycket. Jag säger tvärtom att det inte gör det om man gör det på rätt sätt, iaf minimalt att det knappt märks. Men även värmevärktyg sliter, det är något man får vara medveten om.
 
Att använda klipps lite då och då för den som inte söker en permanent hårförläninging brukar inte slita, ofta blir man ofta van med det långa/fylligare svallet och något som var tänkt som en "partylösning för fint hår" går ofta över till att man använder det varje dag. Det är där slitaget börjar, och det är då man bör överväga att göra en mer permanet lösning. För klipps är av metall och sliter att tas in och ur, värsta är när du till och med sover med det...samma ställe varje dag och över ett paket det tunnar ur ditt hår tillslut. Därför jag anser att klipps är ingen helhetslösning,
 
Helhetslösning, vad bör man tänka på vid val av keratinwax hårförlängning.
 
Överdrivet billigt löshår är oftast lika med skit, har du tunna finna hårstrån bör du inte ta hårkvalité i för grov struktur. Alla hår du köper bör vara av remy, annars blir det bara trasselbolll tillslut.
 
Största anledningen till att man får slitet hår efter en keratinwaxhårförlängning är att man köpt ett hår med "skitwax", ofta är det gult, det klibbar när det blir varmt, eller så är det bara stenhårt och troligvis utblandat med något form av industilim. Många löshår, eller dom flesta löshår har fästen av sämre vax och det är när det ska tas ur som det sliter på ditt hår. Varför vissa löshår är dyra och vissa är biligare även fast det är samma löshår är att bra vax kostar mer. Ett löshår bör du ej ta ur själv för det sliter även då det blir fel vinkel ofta när det tas ut. Använd alltid remover och removertång, ett måste.
 
Andra andleningen till att man får tunnare slitet hår efter sin förlänginngen är att löshåret är så dålig kvalité att du måste hålla på och borsta det hela tiden, det gör att det dras onödigt i hårbotten. Man ska aldrig ha ett löshår i dålig kvalité för då får du räkna med att du rycker ut strån från huvudet när du reder ur trassel. Man känner det inte men det märks när håret är väck.
 
Det bästa du kan göra är att köp hår med godkvalité och med ett bra keratinvax samt ta ej ur ditt lörhår själv. Mellan varje urtagning bör du toppa igenom ditt hår samt köra några rejäla inpackningar.
 
En trend jag har märkt är att folk har tröttnat på skithår, det är kvalité man vill ha...men det är en djungel att hitta. Jag erbjuder alla mina kunder europiskt hår med små fina vaxfästen. 
Gult keratinvax, nej tack, sitter dåligt, kladdar och svårt att få ur...
 

Liknande inlägg

Till top