"glorious löshår" vs vanliga miqroringar

/ billigt hårförlängning, fakta om löshår, glorious löshår, hårförlängningsblogg, loophair, löshår stockholm, miqroringar / Permalink / 0
Glorious löshår, jag har gjort några hårförlängingar med detta löshår, men  vad tycker jag är skillnaden mot vanliga traditionell miqroringsmetod?
 
Det är många som går till salonger och betalar dyra pengar för denna förlängning (du kan ej köpa detta som privatperson), denna metod innebär färdiga löshårslingor med ett miqroringsfäste med keratin i som skyddar håret. Dettafästes med en tång, det påminner välldigt mycket om loophair metoden. Lite mer hållfast och diskret. Genom att sedan öppna fästet med en tång kan du flytta upp håret, säljargumentet, det blir prisvärt i slutändan!
 
Enligt mig är denna metod överdyrt även fast det går att återanvända lätt genom att man flyttar upp dom. Men det kan man egenligen göra med vilken hårförlängning som helst om man tar sig tid och skött sitt hår bra.
I ärlighetens namn så tycker jag inte denna metod är värt pengarna, för den fungerar inte på alla, fast vilken metod gör det egenligen?
 
Första gången man använder denna metod sitter den oftast bra på kunden men det skyddande keratinet på insidan försvinner med tiden. 
Jag kommer ihåg när vanliga miqroringar kom för bra många år sedan, då tänkte jag aldrig i livet att jag har metalfästen på mitt sköra hår, lite så blir det med tiden med just Glorius löshår ner keratatinen börjar försvinna. Nja, enligt mig är det bäst att använda denna metod utan att återanvända. Denna metod passar även bäst dom som har tät hårväxt i hårbotten och kan på så vis bära upp tyngden av en slinga då det ej går att få in så stora mänder av kundens egna hår. Fästerna är helt enkelt aningen försmå för vissa personer som har tunnt hår i hårbotten, som dom kan ha fått från allt från dåliga hårförläningar eller andra orsaker. 
 
Senaste på marknaden inom miqroringar är "miqroringar med silikon i", jag har gjort många med den metoden och jag tycker att den verkar vara väldigt skonsam. För varje gång du återanvänder dina stickhair så byter man ut ringarna, känns mycket bättre att ha nya fräscha varje gång. Många säger att "det är ju silikon ringarna är inte det skadligt för håret?" Nej det är verkligen inget jag har upplevt, tillskillnad från fästen från ovannämda så är det inget som sipprar ur med tiden utan silikonen är på sin plats och skyddar håret mot metallen. Det är suveränt enligt mig, och på kunder som haft väldigt urtunnat hår av olika orsaker har jag sett att håret börjat växa tillbaka. Silikon finns ju i i implantat och dylikt, tror därför det inte det är så vidare skadligt för håret, det är mer hållbart.
 
Tror dock att i framtiden kommer säkert ännu mer skonsamma metoder med en kombination av "loophair, glorius och miqroringar i med silikon i. Tänkte mig nått form av klicksystem i skonsamt plast med nått mjukt invändigt...i dont know. 
 
 
 

Liknande inlägg

Till top