Löshår vilken metod passar dig?

Allmänt / Permalink / 0
Många frågar mig vilken hårförlängningsmetod jag tycker är bäst, svaret på det är att ingen metod kan sägas vara bäst på alla, då alla har olika förutsättningar och olika typer av hårkvalité.
 
Min favorit metod är Nailslingor, då jag själv har tunna fina hårstrån, jag vill ha en förlängning som håller länge och är skön. Denna metod brukar jag ha 3månader och sedan sätta in på nytt. Jag har min insättning lagom länge så det inte hinner bli för mycket tygnd på mitt egna hår (beror på hur fort ditt hår, men rekommendation upp till 4 månader). Jag har haft den metoden till och från från 2003, blev superfrälst i den första gången jag provade den :)
 
Tycker även att man knappt behöver styla tvätta håret när jag har min förlängning i, ett stort plus!
 
Ny metod som många gillar är, microringmetoden, den är riktigt bra tycker jag, inte provat den själv men den har fått bra respons. Den håller 3-4 månader och fördelen med den är att den är superlätt att ta ur, behövs bara en tång. Insidan av microringen som man klämmer åt hårslingan har skyddande silikon. Har själv funderingar på denna, postivt är att det är ekonomiskt om man vill återanvända sitt hår, ett väldgit stort plus.
 
Nackdelen är att om du är allerigskt mot nickel kan den vara fel på dig, har du supertunt hår rekomenderar jag nailslingor för dom är aningen mindre.
 
 
Lockigt, vågit hår, där gillar jag träns med microringar eller microringar med stickhair.
 

Liknande inlägg

Till top