Vilken hårstruktur på löshår är bäst?!

Allmänt / Permalink / 0
Man kan inte säga att något löshår är bättte än något annat föruom i kvalitén. När man pratar om löshår bör man tänka på vilken typ av hårsturktur man vill ha på sitt löshår samt vilken kvaliité. 
 
Låt säga att du själv har super tunna hårstrån på ditt egna hår, då bör du ha ett löshår i liknade struktur- tex europiskt hår eller extra fint indiskt hår eller brasilianskt hår.
 
Har du själv normalt hår, blir valfriheten betyligt större, då du välja på det mesta, från asiatiskt hår till brasilianskt. Det är mer känslan du är ute efter.
 
 
När det gäller kvalitén så finns det olika, det finns löshår som är no-remy, hår som inte har rötterna åt samma håll, ett sådant hår kommer trassla inom kort och lämpar sig bäst till typ en engångs uppsättning. Fördelaktigt är priset som ofta är lågt.
 
Många löshår innehåller plast, något som man ofta inte kan se men som fabrikerna tillsätter för att dryga ut, ett hår med plast i är inte det ultimata för man vill helst ha 100% äkta remyhår. Du kan testa ditt löshår om det innehåller plast genom att elda på en liten del, smular det inte och luktar hår så är det troligt det är plast i. 
 
Asiatiskt hår- vanligt i tränsar och nailslingor, rakstruktur, bra kvalité då stråna är ganska grova
Asiatiskt hår "indian style"- hår som behandlas för att få en tunnare struktur som indiskt hår
Indiskthår-vanligt inom hårförläningar, hållbart och bra kvalité
Europiskt hår- påminner om nordiskt hår, ofta dyrt i pris, bra kvalité
Brasilianskt hår- påminner om indiskt hår, lite tunnare hårstrån, dyrt, bra kvalité
Sydamerikanskt hår- ofta i rakt eller vågit hår, bra kvalite
 
Det finns såklart fler typer av hår men jag valde att nämna dom vanligaste, men bör ej blanda olika kvalitér av löshår i en förläningning för då kan det trassla sig. 
Bild google
 

Liknande inlägg

Till top