Löshår och torrshampo inte alltid bästa kombon

Allmänt / billigt löshår, borsta löshår, bortagning av löshår stockholm, extensions, löshår och torrschampo, löshårstvätt, ta ur keratinwaxlöshår, trasligt löshår, tvätta / Permalink / 0
Måste ändå ge en varning för torrschampo tillsamans med keratinwax, använd det endast på dom delarna du ej har löshår. När löshåret är på utväxt och du lagt torrshampo på håret mellan hårbotten och fästet så samlar sig torrschampot mellan där och det är verkligen jättesvårt att tvätta rent. Det börjar istället bli dreads som tovar ihop sig.
 
När man väl tar ur löshåret så och fästet är borta sitter ditt egna hår ihop med torrschampot och man måste med hjälp av naglarna dela hårslinga för hårslinga och det är en jättelång process som jag inte heller tror är så skonsam!
 
Se därför till att bara ha torrshampo på högts upp! Det är även viktigt att tvätta håret regelbundet  (var trejde dag för att tillföra fukt och rensa ovanför fästet) tvätta alltid rent 2 gånger på rad!
 

Grym löshårsborste

Allmänt / Permalink / 0
När man har löshår är det viktigt att borsta igenom håret väl! Man ska alltid borsta över fästerna!
 
Wetbrush är en ny typ av borste som är skonsam för ditt egna hår och löshåret, den ger inte kluvna hårtoppar. Tänk att vissa borstar kan faktiskt slita på ditt hår, göra det poröst så det går av. Skrämmande!
 
Jag borstar alltid håret innan jag duschar för att slippa stopp i avloppet och ondödigt trassel efteråt. Jag lägger i schampot 2 gånger för att få det rent..fokuserar på hårbotten och lägger in det med fingertopparna och rör inte runt för att minimera trassel. Sedan sköljer jag, tar inpackning, balsam.. avslutar med lite hårolja i blötthår samt värmeskydd!
den kostar 99kr och köp den här
 

Liknande inlägg

Löshårsborste och hårvård

Allmänt / fakta om löshår, hur sköter man sitt löshår, hårvård, löshår / Permalink / 0
Det är väldigt viktigt att ta hand om håret när man har löshår, det viktigaste utöver shampo är hårborsten!
Jag rekomenderar att man använder en tangle Teezer LäNK  159kr
Tangle Teezer Black
 
Det är viktigt med bra shampo, inpackning och balsam. Du avslutar alltid med balsam! 
 
Löshår behöver mer fukt än ditt egna hår, använd gärna olja/serum och sov alltid i fläta och aldrig i blött hår!
Till top