Äkta löshår

äkta löshår / Permalink / 0
Äkta löshår är verkligen det bästa när man ska skaffa en hårförlängning. Om man inte är så bekant med löshår blir det lätt hänt att man köper ett äkta löshår utan att veta vad man får. Så hände det för mig första gången. 
 
Det var ettt billigt löshår men kvalitén var verkligen inte bra, det visade sig att håret inte var remy hår :(
Då hade man ett hår som trassla upp sig som en boll bara man kom utanför dörren med jackan. Fram med borsten i högsta hugg. Det var mer besvär att ha det håret, inte värt!
 
Nu vet man bättre och köper därför alltid äkta löshår som är remy, dvs ett hår med alla hårstrån åt samma hår! Vilken skillnad det är. Det går inte att jämföra!
Det spelar inte så stor roll om vilken kvalite man köper så länge man köper remy. Många löshår är jättedyra då dom har ett stort varumärke i ryggen som är känt. Man kan då betala mest för det, men tyvärr så ser man inte märket på löshåret när det sitter i. Då måste man gå runt och berätta till människor vilket "lyxigt märke man köpt". Men om ni är som mig och inte bryr sig om märke, mer att ni vill ha ett bra billigt löshår?  Ett bra prisvärt löshår heltenkelt så finns det många företag som erbjuder det och dom kan vara minst lika bra :)

Billigt löshår

Allmänt / Permalink / 0
För att komma unda och få en billig hårförlängning gäller det att köpa någorlunda billigt löshår.
Ofta när man går på salong får man löshår som inte går att köpa som privat person. Sådant hår är betydlgt dyrare då det är märkes hår och hår du inte kan köpa själv som privat person.
 
Det bästa man kan göra egentligen för att få en billig hårförlängning är att köpa äkta hår och sedan sätta in håret man köpt hos någon som kan!

Liknande inlägg

Löshår

Shopping / billigt löshår / Permalink / 0
Vet inte om ni sett den pågående trenden med lite mer kortare frisyrer som är väldigt tjocka och välvårdade.
Det är väldigt fint och nu tror nog alla killar att vi tjejer har slutat med löshår men det har vi inte hehe. Vi har snarare bytt till mer kortare längd och har en hårförtjockning :)
 
Har man en gång börjat med ha ett fylligt hår är det svårt att trappa ner, varför skulle man ens vilja det?
 
l
Se så fylligt deras hår, jag skulle inte bli förvånad om det är löshår i! Ett bra gjort hår syns nämligen inte om det är fejk. 
 
Jag tycker att frsyrer håller bättre när man har fyllt ut med lite hår, det behlandar sig så bra. Det är inte för inget vi tjejer säga att det tar mindre tid att få ett snyggt hår när man har löshår. Ett smutsigt hår som är långt kan bli en snygg fläta tex! 
 
Men sedan är ju jag lite fast i Hollywood hair håret :)
 
Till top