Attrahera det du vill ha in med attraktionslagen

Lifestyle / attraktionslagen / Permalink / 0
Det man vill ha sägs man behöva arbeta för att få och visst så är det till stor del, men med hjälp av attraktionslagen kan styra sitt egna öde. En bloggare som verkligen kan nästan allt om attraktionslagen är Anne som driver Veckomagasinet. Hon aktivt dom senaste åren arbetat med attraktionslagen och hon har fått många saker i uppfyllelse. Inget är omöjligt med rätt inställning! 
 
Hur funkar attraktionslagen då? 
Jo, det man attraherar bestäms ifrån hur du befinner dig känslomässigt. Energin du har är magneten som drar till sig matchande energi. Lite som när man är på krogen och inte har intställningen och energin om att vara öppen, vem kommer prata med dig då?  Det du sänder ut, det är det du får tillbaka. För att få det du vill ha behöver du vara där känslomässigt.  
 
Det är lite klurigt och det kräver att man studerar detta komplexa ämne för att kunna få det som man vill. Det första du behöver göra är att arbeta med Attraktionslagen och för att attrahera det man önskar så månste man ta reda på vad man faktiskt kommer att ske. Vad förväntar du dig just nu? Det du förväntar dig är din magnet!
 
Anne brukar säga, vad inte irriterad, det kommer sända ut inte bra signaler se bortom det. Tanke och känsla det är ett. 
 
 
 
 
 

 


 

Liknande inlägg

Till top