Få snyggare hår än många kändisar genom detta tips

Allmänt / Permalink / 0
 
Det bästa sättet att spara pengar är att köpa löshår billigt online, vet inte om ni vet men när man handlar i butik så betalar man mycket för fin packetering och trevlig personal. Det är alltid trevligt att ha det trevligt men idag kan löshårsbutiker på nätet vara minst lika trevliga och är du full i håret just vid tillfället kan du beställa hem ditt hår utan att någon vet hur du ser ut i håret, ännu mindre vad du har på dig. Bekvämt och enkelt med andra ord :)
 
En sak som är ganska så intressant är att vissa kändisar har verkligen fult löshår, fullt löshår förknippar man kanske många med något som är väldigt billigt hår och för bra för att vara sant. Men hur hängder det ihop sig med att tex Britney Speers löshår många gånger sett inte helt perfekt trots toppstylist och dyrt hår? 
Det har fått mig börja inse att det handlar inte om vad man betalar för sitt löshår utan det är snarare om hur man sätter i det samt att man borstar och stylar sitt hår bra. Använder man mycket styling så bör man tvätta löshåret 2 går på rad för få det rent, det är något man bör göra med sitt egna hår med. 

Tänk vad lätt det är att ha finare hår än en kändis om man väljer lägga ner lite tid på sitt hår!
 
 

Skönhet bekvämt över internet mer tid över att sola

spara pengar / Permalink / 0
Det var längesedan jag köpte hem lite skönhetsprodukter och när det är dags för det så kikar jag givetvis på Rabattkod.club  som har en kategori med rabatter just för skönhet och smink. Det var någon som berättade till mig att man inte sparar så mycket att handla på rabatt, skrattade högt för mig själv då jag vet hur mycket jag sparat in på detta. Det har liksom blivit som ett system för mig att få mitt smink till bra priser. Vet ni vad jag gör när jag är igång då? Jo jag köper dubbelt så mycket och bunkrar och därmed spar in tid.
 
Det är därför jag inte behöver handla så ofta, då kan man ifråga sätta om jag handlar massa skit. Men faktiskt inte. Det finns alltid en födelsedagsfest att gå på, en bröllop att se fin ut till. Varför stressa med sina köp känner jag för. 

Rabatkod.club listar verkligen dom festa skönhetsbutikerna online så det svåra är ju att välja vilken man ska ta. Det är dom kända butikerna jag vanligtvis brukar handla ifrån så jag utgår lite ifrån vad jag behöver just nu.
 
Det är sommar och då behövs självklart solskydd, solskydd är n1 om man inte vill åldras. Det är tydligen viktigtare än dyra krämer. Till ansiktet blir det SPF 50 och till kroppen SPF 30. Lägligt att jag nu kan handla det till 15% rabatt :)
 
-sponsrat- 
 
 

Liknande inlägg

Till top