Få snyggare hår än många kändisar genom detta tips

Allmänt / Permalink / 0
 
Det bästa sättet att spara pengar är att köpa löshår billigt online, vet inte om ni vet men när man handlar i butik så betalar man mycket för fin packetering och trevlig personal. Det är alltid trevligt att ha det trevligt men idag kan löshårsbutiker på nätet vara minst lika trevliga och är du full i håret just vid tillfället kan du beställa hem ditt hår utan att någon vet hur du ser ut i håret, ännu mindre vad du har på dig. Bekvämt och enkelt med andra ord :)
 
En sak som är ganska så intressant är att vissa kändisar har verkligen fult löshår, fullt löshår förknippar man kanske många med något som är väldigt billigt hår och för bra för att vara sant. Men hur hängder det ihop sig med att tex Britney Speers löshår många gånger sett inte helt perfekt trots toppstylist och dyrt hår? 
Det har fått mig börja inse att det handlar inte om vad man betalar för sitt löshår utan det är snarare om hur man sätter i det samt att man borstar och stylar sitt hår bra. Använder man mycket styling så bör man tvätta löshåret 2 går på rad för få det rent, det är något man bör göra med sitt egna hår med. 

Tänk vad lätt det är att ha finare hår än en kändis om man väljer lägga ner lite tid på sitt hår!
 
 

Liknande inlägg

Till top