Skönhet bekvämt över internet mer tid över att sola

spara pengar / Permalink / 0
Det var längesedan jag köpte hem lite skönhetsprodukter och när det är dags för det så kikar jag givetvis på Rabattkod.club  som har en kategori med rabatter just för skönhet och smink. Det var någon som berättade till mig att man inte sparar så mycket att handla på rabatt, skrattade högt för mig själv då jag vet hur mycket jag sparat in på detta. Det har liksom blivit som ett system för mig att få mitt smink till bra priser. Vet ni vad jag gör när jag är igång då? Jo jag köper dubbelt så mycket och bunkrar och därmed spar in tid.
 
Det är därför jag inte behöver handla så ofta, då kan man ifråga sätta om jag handlar massa skit. Men faktiskt inte. Det finns alltid en födelsedagsfest att gå på, en bröllop att se fin ut till. Varför stressa med sina köp känner jag för. 

Rabatkod.club listar verkligen dom festa skönhetsbutikerna online så det svåra är ju att välja vilken man ska ta. Det är dom kända butikerna jag vanligtvis brukar handla ifrån så jag utgår lite ifrån vad jag behöver just nu.
 
Det är sommar och då behövs självklart solskydd, solskydd är n1 om man inte vill åldras. Det är tydligen viktigtare än dyra krämer. Till ansiktet blir det SPF 50 och till kroppen SPF 30. Lägligt att jag nu kan handla det till 15% rabatt :)
 
-sponsrat- 
 
 

Liknande inlägg

Till top