Kändisar som gjort hårtransplantation

hårtransplantation / Permalink / 0
Att fixa håret är nuförtiden är något som är överkommligt i pris och lite var man och kvinnar gör det, det är ingen big deal. Man behöver inte vara kändis för att ha råd med en hårtransplantation. För flera år sedan var en hårtransplantation jättedyrt och få hade råd med det, då måna män och kvinnor tvungna att acceptera att håret började bli tunnare. Antingen fick man ha det tunnt, raka av håret eller skaffa hårersättning. 
 
Lyckligvis behöver vi inte längre acceptera att vi börjar bli tunnhåriga och utan kan relaltivt enkelt på en dag ligga i en operationsstol med mobilen i högsta hugg ligga och surfa runt och vänta medans det plockas ut hårsäckar från bakhuvudet och implanteras på mer kalare områden. Efter 1 år kan man se slutresultaten som är ett fylligare hår!

Hårtransplantation är det enda permanenta sättet att få mer hår, det sker med Fue-metoden som är en ärrfri-metod som innebär att enskila hårsäckar plockas en och en. När allt är läkt och utväxt kan inte ens din hårfrisör se att du gjort en hårtransplantation :)
 
Här är lite kändisar som gjort en hårtransplantation
 
Wayne Rooney, han var bara 25 år och kände att det var för tidigt att tappa håret.
 
 
Matthew McConaughey han har gått ut i tv att han gjort detta, han ville ha fint hår och eftersom han hade väldigt tjockt hår på bakhuvudet var han en väldigt bra kanditat för en hårtransplantation.
 
Jonny Depp
Nicolas Cage
Billy bob
 
Många stora kändisar i Hollywood har unnat sig en hårtransplantation och det blev verkligen naturligt och snyggt. Att ha håret kvar ger en mer ungdomlig känsla och det är något man eftersträvar i Hollywood. Med tunnt hår får man spela mer äldre roller än vad man kanske vill. Att vara snygg och fräsch är en del av deras yrke. Även fast man inte är skådis/kändis är det inte roligt att tappa hår, ännu tråkigare är det om man börjar tappa redan som väldigt ung. Det är tur att det finns hjälp att få!
 

Bra sidor

Bra sajter / Permalink / 0
 Här listar jag lite bra sidor som bra bloggar och serriösa företag noga utvalt av oss.
 
 
Veckomagasinet Uppsala blogg med sitt andra hem i Stockholm. Vald till en av Sveriges mäktigaste mediaprofiler. Jobbar som frilansjournalist för tidningen Rojalisten och följer bl.a Kungafamiljen på olika uppdrag. Skriver om mode hälsa & entreprenörs liv.
bloggsessan
BloggsessanBlogg om kungligheter, mode och andra bloggkändisar.
 
Anette Starby, blogg: Netti Starbytrevlig livstivsstilsblogg med mode, inredning, skönhet
 
 
 
Akaciamedical - hårklinik i Stockholm som utför hårtransplantationer
 
Missjennie - Skönhetsblogg & livstillsblogg
Hairextensionsguiden - oberonde fakta sajt oml öshår och vart man kan köpa löshå
 
Anette Starby, blogg: Netti Sarbytrevlig livstivsstilsblogg med mode, inredning, skönhet mm
 
 
 Gillar du skor borde du spana in "Skobloggen" -  Agnes skriver sitt största intresse, nämligen skor. Här får du tips på olika modeller, trender och hur man sköter sina skor m.m. 
 
 

Carinas Photolifestyle har en egen fotobok på nätet. Fota är en av hennes stora intressesen och hon hoppas du ska finna n stunds avkoppling och kanske lite tips genom mina bilder.

Verktygshandlarn.se - Verktygshandlarn är ett företag som fokuserar på kvalitetsverktyg från välkända varumärken. De väljer någa ut sitt sortiment. Verktygshandlarn ska konkurera med att alltid hålla så god service som möjligt ha konkurenskraftiga priser och snabba leveranser i hela sverige.

Idrottsskadeexperten.se

Sara Pärleros -  Mysig livsstilsblogg med mycket hundar

https://tradgardsbloggar.nu/

https://wattochtarrt.se/

https://barabadkar.nu/

Fröken fina - hälsa och skönhetsblogg

Lottas skönhetsblogg 30+

Liknande inlägg

Ta bort hår permanent med laser

Allmänt / Permalink / 0
När lasermaskiner kom var det endast dom med mörka hårstrån som kunde behandlas med laser hårborttagning och blir av med det för gott. Det finns en uppsjö med lasermaskiner på marknaden som tar bort hår permanent, det enda som skiljer sig mellan dom är att vissa gör riktgit ont "vill man vara fin får man lida pin", vissa lasermaskiner behöver man göra fler behandlingar på än med andra.  
 
Nu finns det smärtfri permanent hårborttagning som funkar på alla typer av hudtyper och hårfärg på hårstrån.
Men glöm allt det där, utvecklingen har gått frammåt rejält och numera finns det en maskin som heter Soprano Ice platimum den tar bort hårstrån i alla nyanser och du kan till och med sola året runt och ändå gå och ta bort ditt hår!
 
Äntligen kan man slippa känna sig begränsad!
 
 
Till top