Hårlaser fungerar inte- inga resultat

Allmänt / Permalink / 0
Man kan se på olika sidor att många funderar på hårlaser som ett alternativ för att bota sitt håravfall, personligen har jag tyckt att det verkar lite konstigt att laser skulle kunna funka för att få igång hårtillväxten. 
i en atikell som metro har skrivit kan man se att allmänna reklamationsnämnden, ARN, fått in flera anmälningar från konsumenter som lagt tiotusentals kronor på laserbehandlingar mot håravfall som sedan inte haft någon effekt. Dvs inga restultat av hårlaser! 

Tänk att lägga så stora mängder pengar på något som inte fungerar, det finns nämligen inga vetenskapliga studer som faktiskt visar att det fungerar. Priset för en sådan tveksam behandling är är ca 30 000kr per år. 

 

För att stoppa sitt håravfall kan man använda sig av PRP-behandling som är 100% naturlig och där kan man se många resutlat och läsa om människor som fått tjockare hår och det finns veteskap bakom det. Den metoden har använts i många år inom medicinen tex när det har handlat om knäskador för att få det att läka bättre. 

Om håret börjar ramlat av på på rikgit och man börjar bli kal så är hårtransplantation den enda metoden som faktiskt ger permanent resutlat. Metoden passar inte alla och den går loss på en hel del pengar men är man en lämplig kandidat är det bättre lägga pengarna på detta än 30 tusen per år på hårlaser som ändå inte funkar, efter några år hade man haft råd med sin hårtransplantation.

Vissa kanske får lite bättre hår men det beror säkert på att stressen att tappa hår minskas när man börjat göra något akrivt åt det. Man kan tappa stora mängder av stress, trauma och dålig kosthållning så det kan vara bra att se över det med ett blodprov så man vet att altl är bra i kroppen!

 

 

Liknande inlägg

Till top