Kändisar som gjort hårtransplantation

hårtransplantation / Permalink / 0
Att fixa håret är nuförtiden är något som är överkommligt i pris och lite var man och kvinnar gör det, det är ingen big deal. Man behöver inte vara kändis för att ha råd med en hårtransplantation. För flera år sedan var en hårtransplantation jättedyrt och få hade råd med det, då måna män och kvinnor tvungna att acceptera att håret började bli tunnare. Antingen fick man ha det tunnt, raka av håret eller skaffa hårersättning. 
 
Lyckligvis behöver vi inte längre acceptera att vi börjar bli tunnhåriga och utan kan relaltivt enkelt på en dag ligga i en operationsstol med mobilen i högsta hugg ligga och surfa runt och vänta medans det plockas ut hårsäckar från bakhuvudet och implanteras på mer kalare områden. Efter 1 år kan man se slutresultaten som är ett fylligare hår!

Hårtransplantation är det enda permanenta sättet att få mer hår, det sker med Fue-metoden som är en ärrfri-metod som innebär att enskila hårsäckar plockas en och en. När allt är läkt och utväxt kan inte ens din hårfrisör se att du gjort en hårtransplantation :)
 
Här är lite kändisar som gjort en hårtransplantation
 
Wayne Rooney, han var bara 25 år och kände att det var för tidigt att tappa håret.
 
 
Matthew McConaughey han har gått ut i tv att han gjort detta, han ville ha fint hår och eftersom han hade väldigt tjockt hår på bakhuvudet var han en väldigt bra kanditat för en hårtransplantation.
 
Jonny Depp
Nicolas Cage
Billy bob
 
Många stora kändisar i Hollywood har unnat sig en hårtransplantation och det blev verkligen naturligt och snyggt. Att ha håret kvar ger en mer ungdomlig känsla och det är något man eftersträvar i Hollywood. Med tunnt hår får man spela mer äldre roller än vad man kanske vill. Att vara snygg och fräsch är en del av deras yrke. Även fast man inte är skådis/kändis är det inte roligt att tappa hår, ännu tråkigare är det om man börjar tappa redan som väldigt ung. Det är tur att det finns hjälp att få!
 

Liknande inlägg

Till top