Farsdag is coming up- presenttips förbrukningsvaror alla manlig skönhetsvård

Allmänt / Permalink / 0
-sponsrat inlägg med Glamazon.se-
 
Min pappa har typ allt han behöver i sakväg så därför köper jag endast förbrukningsvaror åt honom som manlig skönhetsvård som rakprylar, hårstyling, ja allt inom grooming med andra ord!
I alla år har min pappa haft mustace och jag har aldrig sett honom utan det och när jag kikar på kort på honom så har han haft det sedan det började växa :)
 
När jag kikar inne på kategorin/herr/rakning kan jag se att det finns väldigt exlusiva rakhyvlar och det skulle verkligen kunna vara något för en pappa att få i fardagspresent.
Denna rakhyvel kommer från Edwin Jagger blubous red fusion razor och är en lyxigare rakhyvel som verkligen har snygg design om ni frågar mig. Den är inte enbart lyxig utan den går även att använda vanliga rakblad från Gillete så ens far inte behöver känna sig helt lost. Det är nämligen svårt för dom att byta en gamal vana. Pris:1369kr
Detta är en ställning till den lyxiga rakhyveln lyxiga rakborste hehe, det vill nog var man ha?  Den heter Edwin jagger chrome double wire bruch stand och är ett rakborstställ. Min pappa brukar i och för sig bara smeta på löddret med händerna men med en borsta kommer man runt stråna bättre. Pris: 819kr.
 
Detta är en smart lösning för endast 299kr denna håller båda rakhyveln och rakborsten på plats, ultimat då den tar lite plats. En sådan ska min far få :)
 
Fardags firas den 12 november så det är ett tag kvar, vet inte vad ni ska göra i helgen men under helgen är en tidpunkt då många inklusive mig brukar nätshoppa i lugn och ro. Helt perfekt för då brukar paketen droppa in som sms-avi i mitten på veckan oftast och man kan hämta alla paket samtidigt. 
 
 
 
 

Nudlar utan kalorier to good to be true

Allmänt / Permalink / 0
Har ni hunnit prova nudlar som heter Shirataki Nudlar? Det har jag gjort och det är sådana nudlar utan några kalorier, först var jag tveksam till dessa för det lät för bra för vara sant och jag tänkte att man blev hungrig direkt. Men faktum är att man håller sig mätt riktigt länge på dom :)
 
 
 
 Jag har köpt från Svenskhälsokost och dessa är fräscha och har ingen bismak som vissa kan ha så jag gillar dom massor :) Ett paket kostar 25kr och räcker till två personer men köper man mer får man lägre pris. Man kokar inte dessa utan det är enkelt blanda ner i sås och låta och dra efter man skölt av nudlarna lite i vatten några gånger. Om man är lite fräck kan man ta med sig dessa till sitt wook ställe och be dom blanda i eller bara köpa med hem gryta och blanda i själv. Hackar man dom smått blir det även som ris om man vill ha den känslan. 
 
 
Lättlagade nudlar fria från gluten och kolhydrater.

 - Lågt kaloriinnehåll

- Perfekt vid diet

- Fiberrika

Liknande inlägg

En god läsk jag verkligen tycker om Fanta Blackcurant

Hälsa / Permalink / 0
Har ni smakade Fanta med svartavinbärssmak? Det har jag gjort säkert 10 gånger och det är min favoritläsk just nu, den är faktiskt sockerfri. Vanligtvis gillar jag inte sockerfri men denna görs sig väldigt bra som det :)
Min favortit saft är också svartavinbär som min farmor brukar göra och jag tycker det smakar som den fast med kolsyra. Men nu börjar jag undra, kan man kolsyra saft. Gott om annat! Denna läsk är verkligen ett perfekt alternativ till den som vill hålla nere på kalorierna!
 
Till top