Har din pappa skägg? Perfekt läs detta då ;)

Manlig skönhet / Permalink / 0
-sponsrat innehåll med glamazon-
 
Snart är det dags för fardag och ja ens pappa har nästan allt så därför köper jag alltid förbrukningsvaror åt honom, gärna inom skönhet för det är pappi lite dåligt på att köpa hemsaker. Farsdag inträffar en 12:e november så ni har koll! (kom ihåg detta nu, klapp på axeln) Har din pappa skägg så kommer han alltid behöva saker till sin rakning så det blir ganska så smidigt hitta något då att köpa. 
 
Hos Glamazon finns det till och med en sektion som heter rakning så det blir ju smidigt för mig, så jag tänkte därför berätta lite om bra saker jag tror dom flesta pappor brukar gilla. Jag går lite efter vad jag sett hos mina dejts genom åren hehe och mitt pappas rakskåp.Han hade en hel hylla för detta :)

 

Raw naturals the mighty fluffy shave gel- en rakgel som mjukar upp skägget och gör att det glider lättare. Ett rakgel förtjänar min pappa i alla fall då jag kan erkänna att jag har norpat en del av hans gel genom åren när jag bodde hemma. Denna hade bra pris på 79kr och då kan man komplettera med lite mer utan att känna sig ruinerad. 
Bulldog sensitive after shave balm- lugnar efter raktning och återfuktar! Kostar endast 109kr
Parker sandalwood & shea butter travel shave soap. När jag kikar runt slår det mig att det finns otroligt mycket olika fina raktvålar och det har jag aldrig hört min pappa använda ännu. Detta kan man köpa hem nästan för att det är fint, raktvålarna kommer nämligen i olika fina förpackningar som ovan tex, men det finns även andra lyxiga varianter i trä, keramik mm. Det har verkligen blivit trendigt att man som man lägger tid på hudvård och sin rakning!
För få lite lödder så kan man använd sig av denna Omega shaving brush 
som är tillverkad av äkta svinborsthår. Den är italiensk med och det känns lite lyxigt, trots sitt låga pris på endast 189kr.
Vet ni vad detta är? 
Det här hade min pappa hemma och jag har aldrig förstått var det är, ser helt weird ut men det är en strigel som man drar rakkniven på hehe. Har din pappa en sådan kan ju behöva lite Strigelpasta som är något man smörjer in denna sak med för att den inte ska torka ut. Nu är jag tjej men det här med rakning och det det är som en vetenskap. Ni vet när tjejer gör "My boyfriend does my make up" på Youtube, det skulle lika gärna kunna vara en "My girlfriend does my shaving" haha.
 
Har du inte köpt hem något till din pappa och känner att du fått bra inspo kan du kika in på rakning produkter  för här finns det mänder att välja på. Det finns saker som är lika dyra som din plattång till och med, men är man fler syskon kan man gå ihop för köpa det ;)
 
 

 

 
 
 
 
 

För att minska stress organiserar jag mina uppgifter

Allmänt / Permalink / 0
Känner ni som mig att ni har väldigt mycket olika saker att göra och att det är mestadels saker som behöver göras på datorn? Att skriva upp i anteckningsbok känns förvirrande och det är städningt nya saker som fylls på och saker som bockas av! Då ska jag berätta om ett väldigt bra tips som bygger på Canvas metoden!
 
Canvas metoden innebär att man ska skapa sig ett övergripande perspektiv är att man utvecklar en översiktlig och gemensam systembild. Låter krångligt?  Det man kan säga är att det är strategiskt hantering och som en startmall för utveckala och dokumentera befintliga affärsmodeller. Det hela bygger på att det är visuelt och man strukturerar saker som behöver göras på en "tavla".  Detta arbetssätt hjälper företag att anpassa sina aktivterer genom att överskådligt illustrerar dom olika tasks som ska göras.
På många företag används numera ett verktyg som är onlinebaserat som heter Trello, det är riktigt bra faktiskt. Detta använder jag själv och jag numera strukturera upp saker jag behöver göra utan att glömma bort något.
 
Att behöva ha saker i huvudet är för mig mycket stressigt och det upptar tid, det är verkligen att rekomendera att använda sig av detta. Man kan köra det som jag även som privatperson, tex om du driver en blogg och behöver komma ihåg vad som har gjorts, vad som ska göras etc. Det är tokmycket att minnas som bloggare då det numera är yrke att vara det. Har man lovat att göra en sak, eller tagit emot något pressgrej så förväntas det att man skriver en rad om det. 
 
En sak som är bra när man börjar en arbetsdag är att strukturera upp dagen och göra det viktigaste först och på så sätt hinna med mycket. Som vanligt lyssnade jag på en podd nyligen, Framgångspodden och där berättade Alexander att när han var bästa säljaren brukade han komman in tidigare och göra administrativa saker när dom andra inte var där på morgonen, när väl klockan var tillräckligt för att ringa och sälja ja då var han klar på det och kunde sedan sälja som en tok. Han stannade även kvar efteråt och gjort anministrativa saker, det slutade med att ingen kunde jämföra sig med honom då han effiktiviserade sin tid! Smart!

Jag älskar Trello och mitt liv känns verkligen mindre stressigt nu när jag börjat med detta!
 
 

Liknande inlägg

Mina favoritparfymer

Allmänt / Permalink / 0
Jag uppskattar verkligen parfymer och jag tänkte därför att jag kunde tipsa om lite av mina favoriter fall om ni har liknade smak som mig så vet ni några nya att köpa :) Jag uppskattar parfymer som inte är för tunga och som gärna är blommiga och då blir det oftast flaskor som är rosa! Jag älskar rosa så mig inget emot!
 
Mina topp 5 favo parfymer
 God och blommig och prisvärd från ca 345 kr
Dior girl, mycket god! Dock rätt dyr runt 700kr+
Viktot och Rolf, mums
Creed lyxparfym 
Opium black från YSL
 
 
 
Till top