Även vuxna kan klä ut sig med maskeradkläder på Halloween

Allmänt / Permalink / 0
-samarbete med Partykungen.se- 
 
När jag var yngre var jag avis på amerikanerna som klädde ut sig under Halloween då jag ville klä ut mig, men plötsligt när jag blivit äldre kom det även till Sverige och då visade det sig att ung som gammal kan klä ut sig. Att klä ut sig är verkligen skojigt tycker jag, först så kommer man på festen och man kan försöka lista ut vem ens vänner föreställer och så är det även roligt att vara någon annan för en stund. Bästa med Halloween fester är att man kan också anodrna fester och tävla i bästa utklädnad! 
 
För att vinna en tävlig i detta behöver man grym halloween maskeraddräkt och det tycker jag verkligen finns hos Partykungen. Läsigaste teamat i år tycker jag är att klä ut sig till clown, faktum är att jag har en jättesöt klänning jag beställt hem precis men jag skulle kunna toppa det med en clownmask och bli läskig clown :)
 
Att klä ut sig till Clown med clowndräkter tror jag nämligen kommer bli åretstrend när det gäller Hallowen 2017, så kom ihåg vart ni läste det först. 

JAW DROPPER CLOWN MORPHSUM 

LÄSKIG, hjälp!
 
Denna kostym med många fler fanns att hitta på länken jag lade in, kommer ni klä ut er till Clown? Vet att många är rädda för dom, kanske blir det så att många inte vågar sig ut detta år!

Liknande inlägg

Till top