Bleka tänderna som kändisarna i Hollywood

Skönhet / Permalink / 0
Något som jag tänkt på är att det verkligen är snyggt att vara solbränd och ha vita fräscha tänder, det är något i kombinationen som får mig i tankarna att skaffa en solbränna och bleka tänderna.
Att jag skulle handla hem något random blekkitt från nätet det kommer inte på fråga, man vet inte vad man får hem och faktum är att det är så dyrt att gå på en tandklink som man kan tro. Det var mer dyrt back in the days när efterfrågan på att bleka tänder inte var stor, nu vill dom flesta ha lite vitare tänder än naturligt och priserna är därför helt överkommliga. Tänkte därför berätta lite om dom olika tandblekningsmetoderna :)
 
 
En tandblekning är en snabb behandling som endast tar några timmar och trollar bort missfärgingar och ge tänderna än fräschare nyans. Visste ni förresten att ljusa tänder förknippas med ungdomlighet? 
 
Man kan välja tre olika sätt att bleka tänderna på, det ena är att man bleker på klinik och då går det fort eller om man vill göra det själv så kan man köpa hem kit för tandblekning. Viktigt när man vill börja detta är att man har varit och kontrollerat tänderna på en undersökning så att man inte har några hål innan och gärna gjort en saltblästning innan på tänderna. Just salblästning är något inte alla känner till, jag har testat det 5 gånger. Ni har ej kännt känslan av rena tänder förrens ni provat detta, just love it! Rena fina tänder lägger grunden till hur vita tänder man kan uppnå!
 
En av dom mest kända klinikbehandling på blek är Brilliant smile, behandlingen sker med blekgel och UV-lampa. 
  • Innan behandling så skyddas läppar, tandkött och tunga med ett blockerande skyddsmaterial.
  • Blekgel appliceras på tänderna och lyses sedan med en UV-lampa under tre omgångar. 
  • En omgång under lampan är 15 minuter så 45 minuter totalt.
  • Man får räkna med att avstätta 1,5-2 timmar för denna behandlingen.
  • Pric är ca 3500kr

Vill man göra det hemma kan man göra med Brilliant Smile eller Opalescence

  • Vid denna behandling får man med 2 gelskenor och blekmedel hemma och gör det själv.
  • Detta kostar lite mindre ca 2900kr och tar lite mer tid.
  • Skenorna avänder man sedan 2 timmar åt gången i ungefär 6-8gånger. Fördelen med denna är att man kan fortsätta tills man är klar.

Om man vill ha något ON-THE-GO så finns det även Blekstripes, detta känns verkligen Amerikanskt och kostar ca:1500kr.

Liknande inlägg

Till top