Creed ett parfymmärke som tidigt varit hovleverantör till det brittiska kungahuset

Allmänt / Permalink / 0
- Samarbete med Cedvard och varumärket Creed-
 
För att bli hovleverantör av något behöver man hålla en hög kvalité på sina varor och det är något som parfym märket Creed har gjort i många år. Nu när jag är bekant medmärket så ska jag inte sticka under stolen att det blev betydligt mer intressant nu med denna lyxiga parfym. Uttrycket, duger det för kungafamiljen så duger det för mig är något jag länge tycket. Det är känt att dom har känsla för kvalité och för få sälja till kungahuset duger endast det bästa.
 
Creed grundades av James Henry Creed och det är nu 7:e generationen som forstätter att förvalta detta parfymmärke, parfymer som är handtillverkade i Paris. 
Creed- Aventus for henne är en storsäljare, den doftar: 
  • Toppnot:  Grönt äpple, rosa bär, patchouli, italiensk bergamott
  • Hjärtnoter: Rosor, sandelträ, styrax, mysk
  • Basnot: Söt persika, svarta vinbär, bärnsten, ylang ylang
Lyx är dyrt och en flaska från Creed ligger denna ligger på: 2599kr, jag vill gärna ha den :) Jag älskar namnet för vi i Sverige brukar säga, det är kreddit, nu förstår jag vad uttrycket kommer ifrån. 

Det bästa av allt är att man kan köpa provdofter på hela damserien eller herrparfymserien och testa innan man köper hem hela flaskan. Det är verkligen jättesmart och det borde fler märken erbjuda, men självklart är det lyx så finns det ju tester. Faktum är att många av mina parfymer jag köpt är sådana som jag fått parfymtester på!
 
 
 
 
Något som jag tycker är jättefint är att ha ett silverfat och samla alla sin vackra parfymflaskor på. Ska jag spendera pengar på en väldigt dyr parfym så vill jag gärna att flaskan är fin så jag kan ha den framme, Och jag samlar faktiskt lite på parfymer, det är roligt att kunna variera sig och härnäst kommer jag köpa hem tester på Creed parfym för jag blev så sugen testa!
 
Cedvard.se är en av få auktoriserade återförsäljare av Creed i Sverige, vi erbjuder er världsomtalade dofter av högsta kvalitet.

Liknande inlägg

Till top