När flytten är klar är det sista man vill göra är att flyttstäda

Allmänt / Permalink / 0
Varje gång jag flyttar så tar det flera dagar och när man är väl är klar ska man flyttstäda som pricken över i:et. Gör man det inte noggrant kan man få betala böter. Om ett tag är det dags att flytta och jag har redan börjat planera inför kommande flytt. Då jag är ganska så rutinerad på detta tänkte jag berätta om mina bäst flytt tips!
 
 
Bra tips om man ska flytta
  • Börja gå igenom din gardeob och rensa ut några veckor förväg. Det är väldigt skönt att flytta till nytt boende utan massor av onödiga kläder som man inte använt sig av. Tänk så här har du inte använt det på ett år kommer du troligtvis inte göra det någonsin igen!

  • Visste du att i ett förråd har människor i snitt saker för 6000kr som bara ligger och väntar för att användas men som nu är förvandlat i onödigt vråte. Leta upp en loppis, lägg ut på Blocket mm. Minimera det du har i förrådet i månader före din flytt. Endast det nödvändiga ska du ta med dig till ditt nya boende!

  • Packa rum för rum, detta är ganska så självklart men kan lätt bli att man packar saker utan att kategorisera dom. En markeringspenna är din bästa vän för att sortera sakerna i dina lådor!

  • Har du vänner som är skyldiga dig tjänster, nu är ypperligt tillfälle att be dom komma över och hjälpa till!

  • Flyttstädningen kan man få på köpet nästan genom att man säljer av onödiga saker, ett företag som har bra rutin på detta är Dsfm som är en firma inom, städ, flytt, kontorsstäd etc.

Liknande inlägg

Till top