Tunn hårig som tjej kan vara svårt att veta vad man kan göra åt det

kvinnligt håravfall / Permalink / 1
Läste precis denna tråd och då var det en kille som skrev att han funderar på att dumpa sin tjej om hon blev för tunnhårig.

Stackas henne, tänk om hon visste det. Nu visade sig det att han inte ville något elakt utan att han i snarare ville hjälpa sin tjej som var tunnhårig och haft det problemet i 7 års tid. Det var hennes akilleshäl som hon försökt dölja sitt tunna hår med löshår i flera år.
Är man tunnhårig och har tappa rhår och lider av håravfall då är det bäst att man går till grunden med hur det startade det. Ofta när man tappar hår och har det stressigt visar det sig på håret 3 månader senare och det är därför svårt att koppla att det var dom tre månaderna tidigare när man hade det så stressigt man nu tappar hår senare.  Många kvinnor tappar hår för att dom har järnbrist, äter för ensidigt, kanske gjort en bypass operation mm. När kroppen inte mår bra så tar den av protein reserverna som är i hårsäckarna och det är till stor del därför man tappar hår helt plötsligt. 
 
Det många gör när dom börjat tappa hår som tjej är att dom köper löshår, men det är det sämsta man kan göra när hårsäckarna redan är ansträngda. Hänga på tyngd på dom, det löser bra problemen tillfälligt. Håret har också olika växtfaser och har man otur kan mycket av hårsäckarna gå i vilofas. Det bästa man kan göra är att kolla upp sitt håravfall hos en klinik tycker jag. Detta är absolut inget att skämmas över då det är otroligt vanligt att vi människor tappar hår! 
#1 - - lars:

Skönheten sitter väl inte i håret, utan innanför?

Svar: Jag håller med, men om man mår dåligt över det som killens tjej gjorde är det värt att kolla upp det. Konstigt av honom att ens tänka tanken "ska jag göra slut med min tjej om hon blir flint?", tanke på att det finns människor som tappar allt sitt hår pga sjukdom.
Trendtails

Liknande inlägg

Till top